Om oss

Allmän information

Vi erbjuder hantering av ansökningsprocessen för uppehålls- och arbetstillstånd till företag i Sverige och arbetstagare från ett land utanför EU. Vi ombesörjer hela processen från förgranskning av grundförutsättningar som krävs av Migrationsverket till ett beslut från myndigheten.

Hur lång tid hela processen tar beror på olika parametrar såsom hur snabbt vi kan få dokument och information från kund, detaljer i det specifika ärendet, handläggning hos relevant fackförbund, samt handläggningen av ansökan hos Migrationsverket. 60 % av våra kunder är återkommande kunder, vilket vi tycker visar på ett uppskattat samarbete och hög kundnöjdhet.

Arbetstillstånd är vårt expertområde

Vi arbetar med att hjälpa arbetsgivare att anställa personal från utanför EU. Detta är sannerligen ingen lätt process och ha kompetent stöd är viktigt i ett krångligt regelverk. Vi har hjälp många klienter att få arbeta i Sverige och i förlängningen även uppehållstillstånd. Läs mer om vårt arbete med arbetstillstånd här.

För oss är ingen fråga för liten eller för stor. Vi gör aldrig skillnad på våra klienter, hos oss ska alla känna sig välkomna.

Våra ledord är kvalitativ och effektiv juridisk rådgivning, våra klienter ska alltid få kostnadseffektiva tjänster som leder till lösningar.

Alla ska känna sig trygga hos oss

Vår ambition är att alla våra kunder ska känna sig väl omhändertagna och trygga. Självklart har vi ansvarsförsäkring och är registrerade för f-skatt.

Vi arbetar hårt för att bygga upp en långsiktighet i samarbetet med våra kunder. Därför ställer vi alltid höga krav på oss själva med målsättningen att överträffa klientens förväntningar. Vår breda kompetens och laganda gör att på bästa sätt kan ge dig som klient skydd och styrka. Vi utvärderar dessutom vårt arbete kontinuerligt för att alltid bli bättre.

arbetstillstånd Stockholm

Vi finns här för dig!