Om oss

Juristfirma med stor bredd på kunskaperna

Vi är en juristfirma med bred erfarenhet av en rad juridiska områden, bland annat affärsjuridik, familjerätt och migrationsrätt. 

Vi är en flerspråkig byrå som hjälper dig genom hela den juridiska processen, oavsett om det handlar om en ansökan om arbetstillstånd, ett franchiseavtal eller en fråga om vårdnad om barn. Vi rådgiver, översätter dokument och står vid din sida tills ditt fall är löst. För oss är klienten alltid i centrum. Frågor som gör migrationsrätt är en av våra specialiteter, vi har hjälp många medmänniskor och familjer i den ofta besvärliga kontakten med Migrationsverket.

Arbetstillstånd en av våra specialiteter

En av våra specialiteter är att hjälpa personer att få ett svenskt arbetstillstånd. Detta är sannerligen ingen lätt process och ha juridiskt stöd är viktigt i ett krångligt regelverk. Vi har hjälp många klienter att få arbeta i Sverige och i förlängningen även uppehållstillstånd. Läs mer om vårt arbete med arbetstillstånd här.

För oss är ingen fråga för liten eller för stor. Vi gör aldrig skillnad på våra klienter, hos oss ska alla känna sig välkomna.

Våra ledord är kvalitativ och effektiv juridisk rådgivning, våra klienter ska alltid få kostnadseffektiva tjänster som leder till lösningar. Första kontakten är kostnadsfri, vilket gör att du i lugn och ro kan presentera ditt problem för oss.

Alla ska känna sig trygga hos oss

Vår ambition är att alla våra kunder ska känna sig väl omhändertagna och trygga. Självklart har vi ansvarsförsäkring, har prisgaranti och är registrerade för f-skatt.

Vi arbetar hårt för att bygga upp en långsiktighet i samarbetet med våra kunder. Därför ställer vi alltid höga krav på oss själva med målsättningen att överträffa klientens förväntningar. Vår breda kompetens och laganda gör att på bästa sätt kan ge dig som klient skydd och styrka. Vi utvärderar dessutom vårt arbete kontinuerligt för att alltid bli bättre.

Viktigt med en stark personlig relation

Vi hjälper både privatpersoner och företag inom många juridiska frågor. Vi lägger alltid stor vikt vid att skapa personliga relationer med våra klienter. I en komplicerad juridisk situation är det viktigt att känna sig trygg med den juridiska hjälp man söker. Du ska känna dig trygg i våra händer när du behöver juridiskt stöd.

arbetstillstånd Stockholm

Juristfirman med klientens bästa i fokus